Вътрешно и вградено осветление

Вътрешно и вградено осветление

Вътрешно и вградено осветление за дома или бизнес сгради, офиси

Вътрешно и вградено осветление за по-атрактивен вид на дома или бизнес помещението. Мислили сте някога за това? Може би имате някаква идея за дизайн в офиса, магазина…, в който да накарате клиентите си да се чувстват като в друго измерение? Или иначе казано да създадете свои интериорен дизайн за осветление в дома си или офиса, което не просто да свети, а да въздейства на сетивата ви?

Сега на пазара се предлагат стотици предложения от разнообразни и уникални като дизайн осветителни тела, LED ленти …, които могат да направят всяко помещение WOW!

Вътрешно и вградено осветление, висящи тавани

Вътрешно и вградено осветление

Изграждане на интериорно вътрешно и вградено осветление

С наша помощ ще можете да го постигнете, като вие ще си изберете осветителните тела, а ние ще ги монтираме.

Те могат да бъдат висящи от тавана – полюлей, плафониери и лампиони. Изключително атрактивно е изграждане на вградено осветление в стените и таваните, което създава уникална атмосфера. Най-хубавото е, че можете да го имате с наша помощ. Ще го създадем така, че ще имате абсолютна интериорна естетика без висящи кабели. Само светлина и красота! Вграденото осветление може да се прави на всякъде – таван, стени, коридори, стълбище, около басейни и джакузита…

Вътрешно осветление, висящи тавани, интериорно осветление

Вътрешно осветление, висящи тавани

Вградено вътрешно осветление за дома, офиса, магазина, студио за красота

Вградените светлини могат да се използват за подчертаване на определени места в стаята. Чрез светлината стаята може да изглежда по-голяма или да й придаде повече дълбочина. Около картини или рафтове, и когато изключите основното осветление, да остане само вграденото. Ще имате страхотен ефект. С вграденото осветление можете да замените всички познати до момента начини за осветление с лампи и други такива..

Вградено осветление, интериорно осветление

Вградено осветление, интериорно осветление

Предимства от инсталирането на вградено осветление в стени, таван, под, коридор

При изграждане на вградено интериорно осветление се използват енергийно ефективни компоненти и обикновено работят на по-ниско напрежение. Това от своя страна ги прави по-безопасни.  Няма висящи кабели или в случай, че имате лампа на стената и по-високите от семейството да се сблъскат в тях или вашите гости.. Естетически вграденото осветление е много красиво. Когато замените съществуващите осветителни тела с вградено осветление, вие незабавно придавате на вашия домашен декор докосване на стил и модерност.

Външно и градинско осветление

Заедно с направа на вътрешно осветление, можем да направим и външно градинско дворно осветление. Така ще имате един по-красив, уютен и удобен дом или бизнес помещение.

На разположение сме да ни потърсите и заедно да осъществим вашите интериорни и дизайнерски проекти и да ви създадем уют и красота. Можем да направим всички необходими промени по ел инсталацията. Да прокараме нови кабели, които да са само за тази цел. Дори, ако е необходимо, да изградим цялостна ел инсталация и да разпределим цялото ел напрежение както трябва. Така всичко ще работи правилно без да ви създава главоболия. Потърсете ни на 0988 830 408 или ни пишете в контактната форма КОНТАКТИ