За нас

Ел услуги, изграждане Умни къщи, монтаж Слънчеви панели

Ел услуги, Умни къщи, Монтаж и изграждане на системи от слънчеви панели

Фирма за Ел услуги, Умни къщи, Фотоволтаици  от фирма „Зона ПЛД“ . Създадена през 2013г. с основна дейност изграждане и поддръжка на компютърни системи. Всичките ни познания и модерното време ни доведе до моментът за изграждане на умни къщи, изграждане на ел инсталации и монтаж на фотоволтаици. Тези сфери на работа могат да ви се сторят далечни, но не точно. Сега продължаваме да прилагаме уменията си в компютърни системи и разширяваме дейността си с нещата, които неминуемо навлизат в ежедневието ни.

Фирма за Ел услуги, Умни къщи, Фотоволтаици

Фирма за Ел услуги, Умни къщи, Фотоволтаици

Окабеляване, изграждане на ел инсталации

Модулите за създаване на интелигентна къща са неразривно свързани с употребата на електричество, кабели, табла, батерии… Всички те са свързани с електричество и интернет. Заедно с изграждане на нова ел инсталация или подмяна на стари кабели, можем да монтираме и модули за автоматизиране на домът ви. С други думи да направим Умна къща, която да управлявате чрез приложение в телефонът си.

Изграждане на умни къщи

Изграждане на умни къщи

Монтаж и изграждане на фотоволтаични системи – слънчеви панели

След изграждането на ел инсталацията идва ред и на монтажа на слънчеви панели, които могат да бъдат част от вашата ел инсталация и да ви спести доста пари. Даже ще имате безплатен ток при добре изчистена ел консумация и изграждане на фотоволтаична система. Двете неща могат да бъдат комбинирани и да намалите драстично сметката си за ток или дори да не плащате такава. Слънчевата енергия е неизчерпаем източник, от който можем да се възползваме по нашите географски ширини и да се радваме на благата му.

Фирма за Ел услуги и ел ремонти

Ние обичаме технологиите! Развитието им за нас е нещо вълнуващо. Важното е, човек да съумее да ги използва, така че чрез тях да подобрява качеството си на живот. Ние правим точно това – ще ви помогнем да изберете как да направите денят си, работата си, хобито си още по-вълнуващи. Нещата ще се случват, както на вас ви харесва, технологиите ще работят за вас!

Фирма за Ел услуги

Фирма за Ел услуги

Не се чудете да ни потърсите и заедно да осъществим вашите проекти за Ел инсталация, Фотоволтаици или автоматизиране на домът ви Умна къща. Очакваме ви!