Изграждане на умни къщи

Изграждане на умни къщи

Изграждане на умни къщи

Изграждане на умни къщи или създаване на умна къща е цял проект, който се изгражда и отнема време. Големината на проекта, времето което ще отнеме и колко пари ще струва зависи изцяло от вашата визия за това, което искате да се направи. Не случайно използваме думата Проект, защото вие ще ни кажете вашите изисквания, но цялата работа  изисква оглед на домът ви или отделните помещения, които ще се работят. След това се създава план за работа.  В заданието ние ще вземем впредвид разположението на помещенията и контролните устройства, които ще са нужни. След това идва определянето на цената, когато се уточнят всички устройства, които ще бъдат вложени в изграждането и оборудването.

За нас е важно, не само чистото монтиране необходимите модули и оборудване, но и стилното им подреждане в домът. Те ще бъдат съобразени така че, да не променят визията ви за уютен дом, но и разположени в съответствие с дизанът на стаята. Ако търсите качествени решения, то трябва да се доверите на професионалисти. Нашето поприще от няколко години са изграждане, ремонт и поддръжка на комтюрни системи и уеб базирани решения за бизнесът и домът. Електронните устройства, които правят животът ни по-удобен и доставят решения улесняващи работата ни, са наша страст. За това разбираме чудесно какво
могат или не могат технологиите на 21 век.

Изграждане на умни къщи, фирми за изграждане на умна къща

Изграждане на умни къща

Времето, което ще отнеме за изграждането на умната къща, е относително. То засиви от обема на помещенията и съответно количеството устройства за монтиране. В някои случай може да се наложи заявка на даден модул, който в момента не е в наличност и ще се направи доставка. За поставяне на няколко модула за управление на определени уреди или конкретни помещения, работата е по-малко и съответно по-бързо ще приключи изграждането.

Предимствата да направите своята къща умна или определени помещения от нея, има своите предимства и ние ще се опитаме да ви ги представим при нас. Едно от главните причина е пестенето не електроенергия и намаляване сметката за ток. Звучи перфектно, нали? Това е факт! Имайки предвид, че чрез изключване на някои основни модули, които постоянно харчат ток макар и минимален, ще ви спести пари. Естествено има уреди, които не можете да изключите и за тях се правят отделни сектори – хладилник, фризер, апаратура, видео наблюдение… Това естествено се премисля и определя още в самото начало. Друго много полезно приложение е автоматизираните модули, които да включат пръскачките и да поливат градината ви, докато вас ви няма 20 дни. Почивате без да мислите за розите си!