Изграждане на цялостни ел инсталации

Изграждане на цялостни ел инсталации

Изграждане на цялостни ел инсталации

Изграждане на цялостни ел инсталации от външното табло до крайната точка – контакт или ключ. Наша грижа е изчисляването и полагането на видовете кабели, големината на централно трасе и техните разклонения. Това може да се отнася за изграждане на нова ел инсталация на къща, апартамент, бизнес сграда или за смяна на стара ел инсталация. При подмяна на старата ел инсталация стъпките за осъществяване по-различни, но крайният резултат е изградена нова ел инсталация, която гарантира спокойствие и правилна работа.

Изграждане на цялостни ел инсталации, изграждане нова ел инсталация

Изграждане на цялостни ел инсталации, изграждане нова ел инсталация

Защо е важно да имате добра ел инсталация

Ежедневно в домовете си използваме безброй електрически уреди. Пералня, хладилници, бойлер, осветителни тела … Всички електроуреди имат нужда от специална верига. Тук ще ви предложим и монтаж на ел уреди в кухня и банята, които изискват отделни трасета с кабели. Това ще гарантира тяхната безпроблемна работа. Така че, когато е време да добавите ново окабеляване или допълнителни вериги, искате експерти, които могат да свършат работата ефикасно, ефективно и на разумна цена. За всичко това можете да се доверите на нас.

Изграждане нова ел инсталация

Изграждане нова ел инсталация

Изграждане на ел инсталация в апартамент, къща, бизнес сграда

Ние сме ел техници, на които можете да разчитате за цялостно окабеляване и изграждане на ел инсталации в апартамент, къща, бизнес сграда… Обръщаме внимание на всички детайли, когато говорим за смяна на стари кабели и създаване на нови вериги за изграждане нова ел инсталация. Стараем се да предложим най-доброто за вашия проект, така че да имате спокойствие, че всичко работи изрядно.

Изграждане на ел инсталация в апартамент, къща, бизнес сграда

Изграждане на ел инсталация в апартамент, къща, бизнес сграда

Част от нашите Ел услуги

Уредите, които използваме на ток стават все повече с цел да улесним ежедневнието си и да ни заместят в домакинската работа или почистване. Това може да наложи по-големите уреди, които консумират повече ток да бъдат на отделни вериги и така да работят ефективно и безпроблемно. Нашите специалисти могат да преценят най-ефективните варианти за това как да бъдат разделени те в електрическата верига. Заедно с това можем да монтираме и уредите, които ще използвате в дома си или офиса си. За това се стараем да сме в крак с най- новите технологии, което ни гарантира добре свършена работа. Разполагаме с всички необходими инструменти и знания, за да изградим една здрава и правилно работеща ел инсталация.

Много от уредите в дома ни имат високо потребление на ток, което налага те да бъдат отделени на самостоятелна верига и естествено със самостоятелен контакт. За специалните уреди за отделен монтаж можете да прочетете повече ТУК – МОНТАЖ ЕЛ УРЕДИ ЗА БАНЯ И КУХНЯ