Монтаж на ел уреди за баня и кухня

Монтаж на ел уреди, монтаж кухненски уреди

Монтаж на ел уреди с висока консумация на ток

Монтаж на ел уреди – кухненски и домакински уреди, които изискват специално внимание , защото консумират повече ток са:

  • Хладилници
  • Микровълни
  • Перални и сушилни
  • Печки и фурни
  • Газови и електрически бойлери
  • Климатици и радиатори за отопление
  • Малки бойлери в кухнята / проточни бойлери
  • Съдомиялни
  • Хидромасажни вани или джакузи и други….

При монтаж на ел уреди е важно да се проследи и провери електрическата верига и колко уреда са свързани по същата електрическа пътека. В случай, че са повече от колкото трябва, при голямото протичане на ток може да причини проблеми. Възможно е да падне бушонът или по-лошото – пожар.

Монтаж кухненски ел уреди

Монтаж кухненски ел уреди

Изграждане или обновяване на ел инсталация за дома, бизнес сгради, къща, апартамент

За това ние препоръчваме те да бъдат разделени и дори със самостоятелни контакти. Много от вас нямат никаква представа от електрическата мрежа и как тя работи. Не знаете как е изградена преди вие да стопанисвате жилището. Може да не знаете и консумацията на ток на всеки уред колко е и как това се отразява на електрическата инсталация… За това, ако имате и най-малките съмнения за нещо нередно, веднага ни потърсете за консултация. Важно е за вашата безопасност и цялостта на жилището ви.

Монтаж на ел уреди за кухня, монтаж на печка, съдомиялна, сушилня

Монтаж на ел уреди за кухня, монтаж на печка, съдомиялна, сушилня

Смяна на ел инсталация на стара къща и монтаж на ел уреди

Особено трябва да сте внимателни, ако живеете в стара къща, на която инсталацията е на 20 – 30 – 40 години. Както и сами можете да предположите в тези години не е имало толкова много ел уреди, както сега. За това и сама ел инсталация няма да издържи на голямото електрическо натоварване при включването на няколко уреда наведнъж. На пример – печете нещо във фурната, бойлера загрява вода в банята, пускате прахосмукачка, работят 5-6 лампи + телевизора … и претоварването ще е факт.

Монтаж на ел уреди в банята, монтаж на бойлер

Монтаж на ел уреди в банята, монтаж на бойлер

Монтаж на ел уреди със специално окабеляване и отделяне на различни ел вериги

Перални и сушилни са един от примерите за това, че изискват повече ток от почти всичко във вашия дом. За това е добре те да бъдат отделени на ел вериги от електрическото табло и със самостоятелни контакти. Климатиците са другият ел уред, който работи почти през цялата година. По същият начин трябва да бъдат отделени и в същото време, ако се налага, да бъдат подменени кабелите от ел инсталацията.

Винаги можете да ни потърсите за оглед, консултация и оферта за вашите нови проекти. На страницата с Контакти можете да ни пишете.